Primabad

Over Primabad Badkamermeubelen

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen.

 

Dit alles en meer vindt u bij Primabad.

 

Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn wij gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren wij dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, Curaçao, België, Luxemburg en Duitsland.

 

Wij bieden een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers. Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Wij stellen hoge eisen aan onze badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs. Op deze website vindt u ons actuele assortiment badkamer- en toiletmeubelen, ieder met zijn eigen karakteristieke vormgeving en uitstraling. Voor meer informatie op het gebied van kleur, bladsoorten en breedtematen verwijzen wij u naar onze collectie.

 

Om u een nog beter beeld te kunnen geven wat de mogelijkheden zijn, kunt u online uw eigen badmeubel samenstellen met de Primabad Module Configurator. Hiermee ontwerpt u in een handomdraai het badmeubel van uw keuze in elke gewenste kleur en afwerking. Het resultaat kunt u in 3D bekijken en afdrukken.

1 Producten
Loading...
Primabad VERKOCHT!!!
€1.200,00 €399,00
-67%